Käytiin meidän luokan kanssa 7.5.2015 Escurialissa,

joka siis on sellainen kotieläinpiha jos joku ei sitä tiennyt.

Olen käynyt siellä aikaisemminkin mutta oli pitkästä aikaa tosi mukava käydä siellä tutkimassa paikkoja.

Escurial eroaa muista paikoista missä on eläimiä, sillä että siellä on lähinnä kotieläimiä. Eli jos vertaa esimerkiksi Ranuan eläinpuistoon niin siellä on enemmän villimpiä ja erikoisempia eläimiä. Escurial sopii erittäin hyvin erityisesti lapsille koska siellä näkee juurikin tavallisia, mutta hienoja eläimiä ja niiden kanssa voi tehdä lähempää tuttavuutta, esim. poniajelua voi kokeilla siellä.

escurialcollage.jpg

 

Escurial on todella viehättävä paikka, ja ainakin pienempänä minulla oli ihan hirmuinen halu päästä käymään siellä katselemassa eläimiä.

Me tehtiin esikoulu porukan kanssa Escurial-reissu ja se oli tosi mukavaa.

Kun olin hieman vanhempi päätettiin äidin kanssa käydä siellä uudestaan ihan kahdestaan.

Mielestäni siellä on paljon sellaisia eläimiä mitä mielellään käy katsomassa, mutta on siellä miinuksiakin: mielestäni liikaa lintuja. Mutta kyllä siellä on silti mukava vierailla vaikkakin siellä on hyvin paljon niitä lintuja.

 

Mieluisimpia kohteita siellä mielestäni oli: Ponit, riikinkukko, mustat joutsenet ja aasit.

Ja joidenkin lintujen kanssa voi keskustella, se on aika hauskaa :)

escurialcollage2.jpg

 

Automatkalla kuitenkin alkoi väsyttää hieman, mutta ei se ole mitenkään erikoista sillä nukun yleensä koulumatkalla bussissakin, onhan minulla sentään n. tunnin bussimatka.

Siinäpä se, reissu sujui hyvin ja oli kivaa viettää aikaa välillä muuallakin kun koulun alueella. :) Käykäähän tekin Escurialissa jos ette sinne ole eksyneet vielä!