Oulussa järjestettiin 14.6.2015 tapahtuma nimeltä Kummacon. Se on tapahtuma joka pyörii animen, mangan ja cosplayn ympärillä. Menin sinne kaverini kanssa ja meillä oli tosi kivaa.Päivän aikana otettiin paljon cosplay-kuvia joita oli tosi kiva ottaa koska päivän sää oli todella hyvä.

Kamerana meillä toimi järjestelmäkamera (Canon EOS 1100D)

Tässä pari otosta minusta:

 

                 IMG_4825.jpg  IMG_4894.jpg  IMG_4890.jpg

 

Kuvia on paljon lisääkin, mutta nämä onnistuivat mielestäni parhaiten.

 

Tapahtumassa itsessään emme viettäneet niin paljoa aikaa, mutta myyntipöytiä käytiin kiertämässä ja kyllä sieltä jotain tarttui matkaankin:

1.jpg

Highschool of the dead - pelikortit

 

3.jpg 2.jpg

Super Sonico - figuri

 

Ja lisäksi ostin 4 mangapokkaria. Aluksi oli tarkoitus ostaa vain 3, mutta conin loppupuolella eräs tyttö tuli sanomaan meille että tutkikaa nämä kassit että hän haluaa eroon kaikesta ylimääräisestä, ja että sai tinkiä. Katsoin sitten yhtä pokkaria siinä ja tunnistin sarjan koska minulla on siitä juliste, tyttö sanoi: saat 1,50€:llä jos ostat nyt, ja siinä vaiheessa sitä tietenkin jo kaivettiin lompakkoa laukusta.. hehe =D

 

Conin jälkeen menimme kaverilleni yötä ja otettiin illemmalla vielä pihalla hyttysten seassa lisää kuvia. Hyttysiä oli niin paljon että kuvien ottaminen oli välillä hieman hankalaa, juuri kun oli ottamassa kuvaa niin hyttynen istahtaa jalalle, niskaan tai jonnekin ja joudut odottamaan kärsivänä kuvan ottamisen aikana.

Hyttysiä lukuunottamatta päivä oli kyllä mukava.